Prijzen en upgrademogelijkheden

Windows 8

Hieronder een overzicht van alle prijzen van Windows 8, meer informatie over de verschillende versies en functionaliteiten lees je in het artikel: Windows 8: Verschillende versies en meer informatie over het besturingssysteem zelf lees je op deze pagina.


Upgraden van Windows XP, Vista, Windows 7 en Windows 8

Iedereen die momenteel gebruik maakt van Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 Consumer Preview of Windows 8 Release Preview kan upgraden naar Windows 8 of Windows 8 Pro. De upgrade naar Windows 8 is er voor 119,99 euro en de upgrade naar Windows 8 Pro kost 279,99 euro. In beide gevallen gaat het om downloads.

Degene die deze upgrade gaan uitvoeren moeten rekening houden met het gegeven dat het afhankelijk is van de gebruikte versie van Windows wat er precies behouden blijft en wat niet. Het is sowieso mogelijk om een nieuwe verse installatie uit te voeren. Voor het gehele proces is er de Windows 8 Upgrade Assistent die het downloaden en installeren van de aangeschafte upgrade naar Windows 8 Pro een stuk makkelijker moet maken.

Huidige versieWat behouden blijft
Windows 7Programma's, Windows-instellingen, Gebruikersaccounts en bestanden.
Windows VistaWindows-instellingen, Gebruikersaccounts en bestanden.
Windows XPGebruikersaccounts en bestanden

 

Degene die al beschikt over Windows 8 kan een Windows 8 Pro Pack kopen om te upgraden naar Windows 8 Pro, dit kost 159,99 euro. Dan is er als laatste nog het Media Center Pack voor Windows 8 Pro voor 9,99 euro om films op DVD te kunnen afspelen.


Windows 8 Upgrade Programma

Microsoft had het Windows 8 Upgrade Programma, dit was een een aanbieding van Microsoft waarmee iedereen die tussen 2 juni 2012 en 31 januari 2013 een nieuwe computer had aangeschaft met Windows 7 Home Basic, Premium, Professional of Ultimate een upgrade naar Windows 8 Pro kon aanschaffen voor slechts 14,99 euro.


Bron: ebsonic


 

Ondersteuning Windows 7 stopt !!

Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning voor Windows 7. Er komen geen beveiligingsupdates meer. Op veel laptops en pc's draait dit besturingsprogramma nog. Maak jij nog gebruik van Windows 7 (of Vista of XP) en wil je weten wat je opties zijn? Lees en deel dit artikel http://bit.ly/windows7stopt